Over DorgArt

Wat is DorgArt

DorgArt is begonnen als een verzameling van mijn hobbies. Naast mijn hoofdberoep zocht ik altijd naar nieuwe interessante manieren om mijn creativiteit te stimuleren en te cultiveren. Dit resulteerde in een aantal vaardigheden die zich steeds meer ontplooiden naarmate de tijd vorderde.

In 2019 viel dan de beslissing om hier een bijberoep rond te bouwen, zodat ik deze vaardigheden beter kan delen met de wereld en om de uitdaging aan te gaan om met mijn creativiteit, uw wensen te realiseren.

 

Wat doet DorgArt

De veelzijdigheid van DorgArt zal u wellicht al opgevallen zijn, van handmatig boekbinden, naar schilderen, tot houtbewerking en pyrografie,... 
In het kort, DorgArt doet elke creatieve activiteit waar ik me aan wens te wagen, dus mocht u een project hebben waar u van denkt dat DorgArt u kan helpen ookal staat ze niet letterlijk omschreven, aarzel dan zeker niet om toch contact op te nemen. Samen kijken we wat mogelijk is.

 

Wie is DorgArt

Mijn naam is Nick K.J. Verschueren, geboren in 1987 in de stille Kempen in Turnhout, momenteel woonachtig in Beerse. Als hoofdberoep vind je mij voornamelijk aan de pc als Salesforce Developer voor Ittes IT 
Naast heel de dag creatieve oplossingen te vinden voor software problemen zocht ik manieren om mijn creatieviteit ook in meer tastbare vorm te gieten. Dit is gegroeid naar verschillende interesses en vaardigheden die permanent in ontwikkeling en uitbreiding zijn.

 

Mastodon